Héra prémium clean 4L Belga Praliné


Igényes megjelenésű belső falfelületek festéke.
Színek


Preloader

Kifutott termék, szaküzleteinkben színkeveréssel továbbra is elérhető!

 

JELLEMZŐK

A HÉRA CLEAN dörzsölés- és mosásálló* beltéri falfesték egy innovatív HIBRID RENDSZER, amely ötvözi a kerámia tartósságát a korszerű, magas minőségű összetevőkkel. Hidrofób alkotói vízlepergetővé teszik a bevonatot, kimagasló szennyeződés-, dörzsölés- és mosásálló paraméterekkel rendelkezik. Kiválóan ellenáll különféle tisztító- és fertőtlenítőszerek hatásának. A bevonat hipoallergén. Színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Cement-, mész-cement vakolat, beton-, gipszkötésű gettel bevont felületek, valamint gipszkarton, és előzőleg diszperziós festékekkel festett felületek, továbbá üvegszövet tapétával bevont falfelületek, mennyeztek beltéri festéke. 10-30 ◦C közötti lég- és tárgyhőmérséklet, valamint 80%-os relatív páratartalom alatti érték esetén alkalmazható. Különösen ajánlott szennyeződésnek kitett helyiségek pl. átjárók, folyosók, magán- és irodahelyiségek, nappalik és étkezők, valamint gyerekszobák falainak és mennyezeteinek védelmére, továbbá középületek beltéri festésére (iskolák, óvodák, szállodák, valamint vendéglátóipari egységek).

 

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

 

A termék alkalmazása:

 

Új, festetlen felület:

 

A felületnek, hordképesnek (min. vb 6 minőségű), száraznak, portól, tapadó szennyeződésektől mentesnek kell lennie. A kisebb felületi hibákat javítsuk PROGOLD TÜKÖRGLETT-el, a nagyobb kitöréseket, felületi hiányosságokat pedig az alapfelület anyagával. Ezt követően vonjuk át a felület teljes mértékben PROGOLD TÜKÖRGLETT-el. Száradást követően csiszoljuk meg a felületet, majd portalanítás után alkalmazzunk HÉRA FALFIX mélyalapozót a teljes felületen. Száradást követően hordjuk fel a festéket 2 rétegben mikroszálas (17-18 mm szálhosszú) festőhengerrel, ecseteléssel, vagy airless szóróberendezéssel. A rétegek között tartsunk min. 3 óra száradási időt. A szerszámok tisztítása, elcseppenések feltörlése vízzel történjen. Száradást követően csak agresszív oldószer használatával tudjuk tisztára mosni, ill. feltörölni azokat.

 

A végleges festékfilm kialakulása 4 hét elteltével teljes. A filmréteg ezt követően válik vízzel, tisztítószerrel moshatóvá, súrolhatóvá illetve fertőtleníthetővé.

 

Régi, korábban már festett felület:

 

A felület legyen hordképes, száraz por és tapadó szennyeződésektől mentes Távolítsuk el a málló, pergő, feltáskásodott festékréteget. A kisebb felületi hibákat javítsuk PROGOLD TÜKÖRGLETT-el, a nagyobb kitöréseket, felületi hiányosságokat pedig az alapfelület anyagával. Ezt követően az eljárás megegyezik az festetlen felületnél leírtakkal! 

 

*MSZ EN 13300 Nedves dörzsállóság 1. osztály  

 

 A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A kiadósság értéke csak tájékoztatásul szolgál, mivel az alapfelületek és a felhordási módok nagymértékben különbözhetnek egymástól.

 


Partnereink

© 2017 Fess'n Kft. Minden jog fenntartva.