Bondex Vintage Effect 0,5L


Színek


Preloader

JELLEMZŐK

Visszaállítja a kifakult, megkopott fafelületek patináját, és különleges, régies külsőt kölcsönöz azoknak. Minden új vagy régi, natúr vagy előkezelt (festett, lakozott, viaszolt) beltéri fafelületen használható. Beltéri fafelületek felújítására kiválóan használható, akár a Bondex Metal Effect Wax vagy Bondex Patina Effect Wax termékekkel kiegészítve. Felhordása könnyű. Teljes száradás után könnyen mosható, tisztítható felületet kapunk.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Minden új vagy régi, natúr vagy előkezelt (festett, lakozott, viaszolt) beltéri fafelületen (bútorok, használható, a felületnek vintage hatást kölcsönöz.

 

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

 

 

 

 

Felület-előkészítés: 

Új vagy régi natúr fafelület esetén: csiszolás, pormentesítés. Régi, festett fafelületek esetén: A pergő, nem tapadó festékréteget el kell távolítani csiszolópapírral vagy drótkefével. Jó állapotú fafelület esetén: felület tisztítása, pormentesítése szükséges.

 

Használat: 

Használat előtt jól fel kell keverni, hogy a festék homogén legyen. Ecset segítségével hordjunk fel bőséges mennyiségű festéket fa erezetével ellenkező irányba. A felületről azonnal le kell törölni a felesleget, hogy a fa erezete látható legyen a vintage hatás elérése érdekében. Minden törlés alkalmával a rongy tiszta részét kell használni! Letörlést követően fel lehet hordani egy második réteget ha fokozni szeretnénk a szín erejét.

 

Dekorációs ötletek: 

- Kissé csiszolhatjuk a bútorok éleit és széleit, ha még hitelesebb antik hatást szeretnénk elérni.

- A domborulatokat emeljük ki Bondex Metal Effect Wax vagy Bondex Patina Effect Wax termékkel, amelyek metálos vagy patinás hatást kölcsönöznek fatárgyainknak, valamint a teljes felület waxolása esetén vízlepergetővé teszik azt.

 

 

 

 

 

 

 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

Kiadósság: 7 m2

Kiszerelések: 0,5l

Száradási idő: 2 óra


Partnereink

© 2017 Fess'n Kft. Minden jog fenntartva.