Bondex Patina Effect Wax 0,25L

Preloader

JELLEMZŐK

Minden új vagy régi, natúr vagy előkezelt (festett, lakozott, viaszolt) beltéri fafelületen használható wax, mely a felületnek patinás hatást kölcsönöz. Kiválóan alkalmas a Bondex Vintage Effect festékkel kezelt fafelületek dekorálására. Viaszos hatású krémszerű bevonó anyag, beltéri bútorok karbantartása és dekorációja céljából. Méhviaszt tartalmaz. Fényezés után Félig áttetsző patinás hatást kölcsönöz tárgyainak (melynek mértéke függ a felhordott anyag mennyiségétől, a felhordás módjától, valamint a fa szívóképességétől). Kiemeli a bútorok és a beltéri fatárgyak jellemző vonásait, éleit, domborulatait, ugyanakkor elrejti a karcolásokat és foltokat. Nem szennyezi a fát, karbantartása könnyű. Krémszerű textúrájának köszönhetően táplálja a fa szálait. A wax teljes száradása után vízlepergető felületet kapunk.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Minden új vagy régi, natúr vagy előkezelt (festett, lakozott, viaszolt) beltéri fafelületen használható, a felületnek patinás hatást kölcsönöz. Kiválóan alkalmas a Bondex Vintage Effect bevonattal kezelt fafelületek dekorálására.

 

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

Felület-előkészítés:

 

Új vagy régi natúr fafelület esetén: csiszolás, pormentesítés. Régi, festett fafelületek esetén: A pergő, nem tapadó festékréteget el kell távolítani csiszolópapírral vagy drótkefével.

 

Jó állapotú fafelület esetén: felület tisztítása, pormentesítése szükséges.

 

A wax felhordása előtt a hordozó legyen tiszta és száraz.

 

Használat:

A waxot körkörös mozdulattal kell felhordani, rongy vagy puha kefe segítségével, majd az első réteget a kívánt hatásig sötétíteni. 

 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

Kiadósság: 7 m2

Kiszerelések: 0,25 l

Száradási idő: 2 óra


Partnereink

© 2017 Fess'n Kft. Minden jog fenntartva.