Budaprimer korróziógátló alapozó vörös


Kiszerelés


Preloader

A BUDAPRIMER mindenféle fémfelület (acél, alumínium, horgany, réz stb.) alapozó védelmére alkalmas. 

Önmagában nem nyújt tartós korróziógátló bevonatot, de nagymértékben elősegíti a következő réteg tapadását, növeli a bevonatrendszer tartósságát. 

A BUDAPRIMER-rel bevont vas- és acél felület hegeszthető a bevonat előzetes eltávolítása nélkül Kitűnő eredménnyel alkalmazható átmeneti védelem céljára is. 

Használati javaslat: Alkalmazása előtt a BUDAPRIMER-t gondosan felkeverve homogenizálni kell. A doboz tartalma felhordásra alkalmas, hígítása nem szükséges. Az eszközök tisztítására BUDAPRIMER hígító, Nitro hígító vagy Univerzális parkettlakk hígító alkalmazható. A fémfelületeket a termék alkalmazása előtt oxidmentesíteni majd zsírtalanítani kell. BUDAPRIMER alapozó alkalmazása esetén nem javasoljuk felületkezelő (pl. foszfátozó) szerek használatát, mert ez, a tapasztalatok szerint egyes esetekben tapadási elégtelenséget okozhat. A javasolt száraz rétegvastagság 20-25 mikron, ami egy réteg felvitelével elérhető. Hegesztés esetén a javasolt rétegvastagság max. 20 mikron. A BUDAPRIMER-rel bevont felület a felhordást követő 1 óra elteltével, a felmaródás veszélye nélkül átfesthető a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható festékkel. A tiszta klórkaucsuk és a vinilkopolimer alapú termékek esetén célszerű próbafestéssel meggyőződni az alkalmazhatóságról. A 20-25 mikron vastag BUDAPRIMER bevonat hazai, illetve mérsékelt égövi klímaviszonyok mellett 3-6 hónapig nyújt védelmet, fedett helyen való tárolás esetén. Hígítás, eszköztisztítás Hígításra alkalmas állapotban kerül forgalomba.Az esetlegesen besűrűsödött festék hígításához BUDAPRIMER hígítók valamelyikét vagy az Univerzális parkettlakk hígítót, vagy Nitro hígítót lehet használni. Eszköztisztításra ezek bármelyike alkalmas.


Partnereink

© 2017 Fess'n Kft. Minden jog fenntartva.